Monday, September 20, 2010

Good Job !



Pak Alex : Well done dude. Good job. That's enough. 3 points clear.

Batov : Takpe-takpe, gua takde hal. Kecik punya hal je.  Err..boleh up gaji gua tak ?

Pak Alex : Okeh. Nanti aku sound dalam board meeting.

Pakcu : Gua punya predict terkehel sikit aje. 3-2 pun OK lah !

5 comments:

syuk said...

Musim masih panjang En. Amin.... tahun ni nampaknya EPL agak open, semua pasukan nampaknya agak seimbang, kecuali beberapa team bawahan. 10 tempat teratas, mungkin ada kejutan bila musim berakhir May nanti. Chelsea mungkin nampak kuat sekarang, tapi tak lama lagi terkehel la tu, hehe... Apa pun, sekarang nampaknya "everyone can beat everyone", setakat pemerhatian aku. Macam Spurs lawan Wolves, kalau kena taktiknya mungkin Wolves boleh menang hari tu.

akureformasi said...

Salam,
Aku rase Chelsea semalam biasa2 aje.. Mase first half tu Blackpool macam terkantoi sket. Tu yg kene 4 bijik tu..

2nd half much better la buat Blackpool.. Cume penyudah la pulak yg kantoi.. Hurm..

Rusdi Abd Rahman said...

Sdra Pak Cu,
1. TAK BERBALOI menahan mata (dalam pantang) menonton menangnya Man U ke atas Liverpool.
2. MEMANG BERBALOI menahan mata (dalam pantang) menonton menangnya Chelsea ke atas Blackpool 4-0 (sepatutnya 8-0 atau 9-0).

Zaid Akhtar said...

Bukan ke Bebaltov ini yang memanaskan bangku simpanan bersama Tevez semasa lawan Barca di final UCL 2009 dulu?

Baru 5 games dan skor 6 biji janganlah confident dan seronok sangat.

Masa lawan Everton dan Fulham berapa banyak dia miss daa...

RAR, positive lost.

PakCu said...

hehe terima kasih atas komen encik-encik sekalian.

adat player ada time perform. ada time flop. Thn ini walaupun dia kelihatan masih berat /malas tp kemajuan tu dah ada. mental pun mungkin dah semakin OK barangkali.
5 games dah skor 6, mustahil la pulak tak seronok. Err..abg.torreh dah skor berapa ? Hehehe.

En.RaR, weekend nih kita lihat adakah tevez akan menamatkan larian kemenangan chelsea..

Syuk, aku setuju dgn kau. masih seimbang.

p/s : Uncle Roy sakit kepala..5 games 5 points. Mcm mana nak jadi real contender nih..? Sack again ? dan memang itulah kerja Livpul, kerjanya SACK MANAGER. mcm mana mau maju :)