Thursday, March 11, 2010

Hati-Hati Dengan Ini Kepala

A : Dia skor lagi. 
B  : Oh itu biasa. 
A : Tidak yg ini luar biasa.
B  : Kenapa ? 
A : Dia skor lagi dengan kepala bolat nya ! Kau tahu berapa ? 8 drpd 9 gol terakhirnya adalah dengan kepala !

2 gol lagi drpd  Our New  Legend menghantar Leonardo dan Vinci anak buahnya nya pulang ke Milan.

Jaga gua tanduk !

 
  Hoi, jangan main bangsat la...

 Gua tau la kita kalah, tapi tak kan la perut gua pun lu nak ludah !

8 comments:

abglong said...

ooo..kesian ronaldinho..dah la baru-baru ni dia tersingkir raja lawak, skang ni, kalah lagi..apa la malang nasib..tapi takpe, lepas ni boleh la dia fokus pada kumpulan maMU dia tu buat show lawak kat malaysia..maMU mesti marii..hahaha

Zaid Akhtar said...

Hanya ada 1pasukan yang pernah belasah MANYOO di Old Trafford dengan 4 gol.

YNWA!

PakCu said...

telah ku katakan dulu, kelab pra-sejarah memang suka hidup dlm sejarah...:)

Rusdi Abd Rahman said...

Pak Cu,
Tahniah besar buat Lyon kerana meruntuhkan ego Real Madrid; buat Man U belum masa untuk diucapkan tahniah kerana AC milan hanya bermain separuh tenaga sahaja lalu sewajarnya Man U menang 4-0... itu biasa-biasa sahaja buat AC Milan.

PakCu said...

hehe man.u pun main separuh2 je..sebab tuh boh scholes and neville utk 1st eleven..:)
who said Man.U will BUNGKUS tanpa CR7 ? :)

rafael said...

yeah,
MANYU dah mua takbur.
dah mula melupakan CR7 yang banyak skor walaupun MANYU main mcm hampeh tahun lepas.
tunggu sajolah pembalasan di Theatre of Nightmare minggu depan.

PakCu said...

MU always prove that they can still be a champions for every year.
Many peoples said that MU will out of the title race after CR7 gone.
tiada siapa di MU yg melupakan jasa cr7 yg skor 42 gol, 2008. hanya Pool fans aje yg kerap melebel beliau budak jahat, budak tak habis sekolah, kaki diving ( memang pun ! ):) tiaada isu takburdi sini :) ( cr7 adalag our legend )
minggu depan ? tiada gentar. dgn performance sekarang, Pakcu sekali lagi tiada ehsan. MU 3 vs Pool 0 !

syuk said...

Sebenarnya core utk Man U adalah 'bach 1993' yang kini dah tinggal hanya Giggs, Scholes dan Neville. Aku rasa bila diorang ni dah takde, Man U akan mula jatuh macam lepas Liverpool kehilangan 'bach 1984' (Rush, Souness, Hansen, Grobbelaar) pada tahun 1991. Bila jadi macam tu rasanya Alex pun tak sabar-sabar nak pencen.